7 Podcast-avsnitt för direkt feel-good

eleven-x-517445-unsplash.jpg

På väg till jobbet, på powerwalken eller som soundtrack till helgfrukosten. Det finns alltid ett tillfälle för en bra podcast-session. Vi har valt ut sju stycken inspirerande podcastavsnitt som sätter rätt vibe för varje dag i veckan. Och vi börjar väl där vi befinner oss just nu? 

 

Let’s Discuss med Ella Gregory och Monica Beatrice, gäst: Kristina Karlsson

Onsdag, lillördag eller humpday som de säger på andra sidan Atlanten. Kärt barn har många namn och namnet den här rekommenderade podcast bär är ”Let’s Discuss”. I sin podcast diskuterar vännerna Monica och Ella allt från livet och kärleken till karriär och välmående. I det här avsnittet intervjuar de Kristina Karlsson, grundaren till kikki.K. Välmående, lärande, kreativitet och tacksamhet är grundstenarna i Kristinas liv. Med andra ord en perfekt inspirations-boost såhär mitt i veckan. 

Extra plus för charmig brittiska accenter.

Lyssna här

 

UnStyled med Christene Barberich, gäst: Laura Brown

Laura Brown är den mode- och koalaälskande australienskan som i början av året tog över som chefredaktör på amerikanska InStyle. På bara ett år har hon redan gjort ett stort intryck på branschen och med en stor dos humor satt sin alldeles egen prägel på en av USAs största tidskrifter. Hör henne berätta om det och mycket mer i detta inspirerande avsnitt.

Lyssna här

 

Monocycle med Leandra Medine, avsnitt: Getting dressed for the weekend

Detta avsnitt passar perfekt att avnjuta ihop med ett glas fredagsbubbel eller givetvis alkoholfritt alternativ om du föredrar det. Leandra Medine’s  aka Man Repeller’s podcast är som små 10-minuters lyckopiller. I detta avsnitt för hon en monolog med sig själv om den perfekta weekend-outfiten. Happy Friday!

Lyssna här

 

Girl Boss Radio med Sophia Amoruso, gäst: Gabby Bernstein

Girlbossarnas girlboss – Sophia Amoruso kvinnan bakom boken och tv-serien med samma namn finns även i podcastformat! I sin podcast Girl Boss Radio intervjuar Sophia gränsöverskridande kvinnor om hur de satt sin prägel på omvärlden och vad de lärt sig under vägen. I dagens avsnitt möter vi Gabby Bernstein – den bästsäljande författaren och inspirationstalaren som i över ett decennium rest världen över för att motivera kvinnor att leva sitt bästa liv. Ett avsnitt fullt av styrka och insikter - perfekt att ta med sig på powerwalken.

Lyssna här

 

The Goop Podcast med Gwyneth Paltrow, gäst: Oprah Winfrey

Säg efter mig – Slappna av – Goop – Oprah. Repetera. Det säger sig självt att det är en given succé. Gwyneth Paltrows wellness-mecka Goop lanserade i början av året sin egen podcast. Det första avsnittet med ingen mindre än Oprah Winfrey är ingen besvikelse. Avnjut med en kopp te i soffan om regnet öser ner utanför fönstret eller på en picknickfilt i solen.

Lyssna här

 

The Melissa Ambrosini Show, Gäst: Gretchen Rubin

Kickstarta din dag och fyll på feel good-depåerna med det här avsnittet där självhjälpsgurun Melissa Ambrosini intervjuar Gretchen Rubin - juristen som blev författare och har dedikerat sitt liv till att forska inom lycka. I det här avsnittet berättar hon om vanorna som gör dig lyckligare och ger dig redskapen som gör livet bättre.

Lyssna här

 

Pardon My French med Garance Doré, gäst: Christian Louboutin

Ibland kan man behöva lite extra feel good. Då kan det hjälpa med en mysig fransk accent att lyssna till, vilket är precis vad författaren och grundaren till atelierdore.com Garance Doré har. I det här avsnittet intervjuar hon Christian Louboutin om allt från tiden på Dior till beslutet att måla sulorna röda. Ett avsnitt med 100% feel good-faktor.

Lyssna här

 

Av: Line Jeppsson-Varga