Fyra böcker som boostar ditt 2019

Text Julia Ahlm

Text Julia Ahlm

Känner du dig 100% redo att komma igång med allt på din to do-list för 2019? Men i vilken ände ska du börja? Kanske har självförtroendet redan hunnit ta sig en törn och du känner hur januari-motivationen sakta börjar rinna ur kroppen. 

Fear not! Vi har samlat fyra riktigt inspirerande böcker som boostar dig och ger dig en knuff i rätt riktning igen, mot dina mål! 


Get Your Shit Together - Sarah Knight

Sarah Knight säger det bäst själv. Den här boken är för dig som aldrig kommer igång med det där projektet du drömmer om, som aldrig kommer iväg till gymmet eller som spenderar alldeles för många timmar i soffan. Och vill göra något åt det! Med humor och raka rör ger Sarah dig verktygen för hur du styr upp ditt liv. Get ready för en crash course i hur 2019 blir det året du, för att uttrycka det korrekt, are getting your shit together! 


Våga vara operfekt - Brené Brown

I denna bok tar Brené Brown tag i vad som egentligen är vägen till ett lyckligare liv. Och surprise! Det är varken att jobba mer, bli snyggare eller någonting annat som faktiskt stressar sönder oss. Du får konkreta tips på hur du värnar om det viktiga i livet och börjar stärka den där inre rösten som säger till dig att du duger precis som du är. För det gör du ju!


How to Be Here - Rob Bell 

Vi är alla menade för något stort. I alla fall om du frågar Rob Bell. Och det finns väl ingenting som gör oss mer glada än när vi får leva ut vår passion. Men hur kommer vi på vad just vi brinner för? Och hur hittar vi modet i oss att göra det. I ’How to Be Here' hjälper Rob Bell dig att tysta din inre kritiker och istället boosta dig själv att våga kasta dig ut och göra det där du länge gått och tänkt på. Vi vågar nästan garantera att du kommer känna dig 100% motiverad att sätta igång efter den här. 


Ett vet jag säkert - Oprah Winfrey

Inspireras av boss lady nummer 1! Oprah Winfreys krönikesamling ’Ett vet jag säkert’ låter dig komma närmare inpå en av världens mest inflytelserika kvinnor. Och även om den i sig inte är tänkt som en självhjälpsbok är boken full av goda råd och pepp på hur du lever ditt liv fullt ut. Plocka fram och öppna valfritt kapitel när du behöver lite visdom från Oprah herself!