Rock On

Rock on har varit mitt livsmotto så länge jag kan minnas. Det är nästan en kost jag fått lära mig bemästra här i livet. Att inte gå runt och bära på tungt bagage, utan att våga släppa taget, bearbeta och ta mig vidare till nästa utmaning. Att lära sig att alltid landa på sina fötter.

Så vem är jag då?

Jag heter Nathalie Rajic, en kreativ själ med en obotlig wanderlust. Har bott lite här och var i världen men blev kär i Malmö på nytt när jag flyttade hem igen efter att ha hängt i New York ett halvår, i desperat jakt på att finna tillbaka till mig själv. Idag delar jag min vardag tillsammans med min pusselbit Pablo och vår son Matteo.

Jag har en förkärlek till Skandinavisk design, Prosecco och Powersuits. Och allt med Tryffel på!

Jag var med och startade Her Way med en vision att inspirera andra kvinnor att gå sin egen väg och våga jaga sina drömmar. Idag driver jag plattformen som chefredaktör tillsammans med alla grymma tjejer som tillhör vårt Her Way crew. När jag inte försöker empower andra kvinnor så arbetar jag som Digital Project Manager på social media byrån Creative Peoples ute på Saltimporten i Malmö.

Jag fann min passion i digitalmarknadsföring när jag drev en egen e-handel och kom på mig själv att längta efter att få skapa det perfekta instagram-flödet och spenderade varenda lediga sekund med att kommunicera i de digitala kanalerna med mina kunder och styla och lyfta fram de smycken jag sålde i min butik. Det har nog alltid varit en självklarhet att jag skulle börja blogga igen. Förr eller senare…

Det många inte vet om är att jag är född och uppväxt i ett enda stort kaos och varit svältfödd på just en trygg punkt i livet. Jag har alltid jagat den, i världens alla kanter och hörn. Vad jag inte visste var att jag var tvungen att blicka inåt och börja där. Så här lovar jag den ärliga resan i jakten på Work Life Balance. Finns den på riktigt? Låt oss finna ut om den gör det.

Bisou!Nathalie RajicComment