323ED8C0-963C-465A-8BDF-CB4261BFBB89.jpg

om Her way

Her Way föddes ur idén om just det, hennes väg. Vi vill visa att din väg till din framgång kan inspirera andra att gå sin väg. Det finns så många olika perspektiv av framgång, en djungel av måsten och normer för hur du ska vara och framstå.

Vi är storytellers som vill inspirera kvinnor att prata helt ärligt om sin resa, sitt driv och vardagliga ting som fört henne närmare sin dröm. Men också att det är ok att ta ett steg tillbaka och reflektera, kanske ta en annan väg mot drömmen. Vi strävar efter att höja normerna för hur kvinnor ser på sig själva, varandra och världen. Vi tror på systerskap och förmågan att kunna lyfta och samarbeta med varandra - Pay it forward!

Vi som driver herway.se är precis i början av vår resa vilket kan vara omtumlande, stundtals tufft och mestadels alldeles underbart! Den respons vi fått när vi berättar om oss och vad vi står för är magisk, så mycket vilja att berätta och kärlek att lyfta andra vi mött kunde vi bara drömma om.

Vår vision
Herway.se kommer att bjuda på reportage, peppande tips och en givande gemenskap. Vi vill representera intelligens, kreativitet, och mångfald av kvinnlig erfarenhet - oavsett etnicitet, religion, sexuell läggning eller ekonomisk bakgrund. Vi står för en positiv förändring och vill driva diskussioner med glädje, självdistans och äkthet.

Tveka inte att höra av dig för ett samarbete eller ett samtal – Her Way


Her Way Crew