Här kommer jag!

2018-07-21 05.54.59 1.jpg

Hej fina underbara människor och hej Her Way! Jag är så otroligt taggad och glad över att få börja blogga på denna magiska plattform där välmående, girl power och kvinnors drömmar står i centrum. ❤️

Jag älskar nämligen att drömma och att inspirera kvinnor till att våga utforska sitt unika uttryck och att följa sitt hjärtas röst.. ❤️ Jag har en bakgrund av att ha jobbat mycket med min personliga utveckling och kommer att dela med mig av sådant som har funkat för mig och hjälpt mig att finna ljus i mörkret som kommer med psykisk ohälsa.

IMG_20180723_183931_837.jpg

Jag är en kreativ själ med tron och tilliten till en spirituell kraft större än något annat vi människor kan föreställa oss. Mitt goal i livet är att bli /vara lika free and fearless i livets alla delar som jag är då jag målar och skapar! 💖


Hoppas ni tycker det ska bli lika kul som jag att hänga här på Her Way 😋 


Kramar från mig!

/ Stina 

Nathalie RajicComment