Free Spirit

2018-07-27 07.49.32 1.jpg

Finaste vänner!

Så kul att ni hittat hit! 💖 Tänkte visa er en av mina spirituella ritualer som jag praktiserar regelbundet, nämligen mandala-tillverkning. Oftast skapar jag mandalas vid fullmåne eftersom det är då månens energier är som allra starkast och det är också det vi i enlighet med min spirituella tro kan dra nytta av för att släppa taget om gammal energi som inte syftar till det högsta och bästa för oss, men också för att fira det en manifesterat under den föregående måncykeln. ❤️

2018-09-18 06.42.27 1.jpg

Ritualen gör jag för att öppna upp mig för en högre makt (universum, källan) och ungefär säga, "jag är öppen för att ta emot vägledning och lyssna till det heliga i mig. ❤️ Dessa ritualer är så läkande för mig och de hjälper mig enormt mycket genom att jag konkret gör och skapar för att manifestera mina personliga önskningar och mål! 💖 Jag blir så mindful och i flow då jag gör mina ritualer. 

2018-07-27 07.49.31 1.jpg


Men vad är en mandala då? Kanske någon undrar. I enlighet med min tro skulle jag beskriva det som en slags synlig bön, som ovan beskrivet ett sätt att visa uppskattning till universum eller ett sätt att få vägledning. Mandalan är en symbol för Universum och ordet betyder cirkel på sanskrit. Oftast är en Mandala strukturerad så det viktigaste sätts i mitten. Detta kan vara till exempel en kristall med matchande egenskaper de en vill manifestera. föremålen/kristallerna/blommorna etc. som ligger runt den stora kristallen förstärker budskapet. vill du till exempel manifestera mer självkärlek satsar du kanske på en stor rosenkvarts i mitten och förstärker kristallens kärleks vibrationer med rosenblad runt om. 

IMG_20180827_182226_939.jpg

Tycker du att det låter härligt? Om du är ny inför att vilja utforska din andliga sida och har frågor kring vilka kristaller du behöver eller bara vill säga hej, får du gärna maila mig på stina.almer@gmail.com 🙋 💗
Stor Kram till er 🙏 🌙 🌛 🌞 💪

Nathalie RajicComment